میلگردهای معمولا داخل گمانه هایی که در دیواره خاکی قرار می گیرند که به منظور جلوگیری از خوردگی میلگرد ها و انتقال مناسبتر نیروها بین خاک و میلگرد توسط دوغاب سیمان پر می شوند. روش نیلینگ یک مقطعع مسلح پایدار ایجاد می کند که توانایی نگهداری خاک پشت خود را دارند.
قبل از اجرای نیلینگ باید آزمایشهای خاک برای تعیین نوع خاک، ظرفیت باربری و لایههای خاک زیرین توسط گمانهزنی انجام شود.
در عملیات گودبرداری، عموماً سیستم نیلینگ نیازمند تجهیزات، امکانات و مصالح کمتری نسبت به روش انکراژ است. این ویژگی باعث میشود که این سیستم بهعنوان یک روش باصرفه اقتصادی بالا شناخته شود.
کاربرد اصلی این دستگاه در عملیات بتنی مانند ساخت مخازن، احداث سازههای بتنی و دیوارهای حائل است.
بنابراین مقدار مجاز جابجایی سازههای مجاور باید در انتخاب نوع سیستم نگهدارنده مدنظر قرار داده شود.
علاوه بر بحث فنی – اجرایی، در شکل زیر مقایسه نسبی از هزینه اجرای دیوار حائل به روش های مختلف بر حسب عمق گودبرداری ارائه شده است.
در سال های بعد نیز به مرور این تکنیک در سطح جهان گسترش یافت. در ایران نیز استفاده از روش نیلینگ در سال های اخیر توسعه چشمگیری یافته و یکی از کاربردی ترین روش ها به ویژه در ساخت و ساز های شهری می باشد.
ناحیه فعال تمایل به جدا شدن از ناحیه مقاوم را دارد و با اتصال ناحیه فعال به ناحیه مقاوم، می توان مانع از این جداشدگی شد. با این امر، اگر ناحیه فعال بخواهد از ناحیه مقاوم جدا شود باید میخها را از جای خود در آورد؛ لذا باعث تولید نیروی محوری کششی در میخ و تنش برشی از نوع اصطکاکی در دور میخ میگردد.
البته در روش میخکوبی معمولا از یک لایه بتن پاششی (شاتکریت) به عنوان پوشش استفاده می شود.
جهت اطلاع از هزینه اجرای سازه نگهبان نیلینگ پیشنهاد میشود که با کارشناسان فعال در این زمینه صحبت کرده و پس از ??? ??? مقایسه نحوه اجرا، هزینه و زمان اقدام کنید.
انتهای بیرونی میخ فولادی است که رزوه شده و در بیرون از دیواره خاکی گود قرار میگیرد.
ممکن است سیستم نیل و خاک از لحاظ کلی پایدار باشد و هیچ یک از حالات ناپایداری خارجی در آن رخ ندهد، اما از لحاظ گسیختگیهای داخلی دچار مشکل شود. این حالت ناپایداری ممکن است شامل موارد زیر باشد:
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید
پارامترهای ژئوتکنیکی لایههای تحت الارضی در ساختگاه های مختلف،